Selvbruningskremer

Nå har vi hatt en syykt bra uke med masse sol og varme! Det har vert herligt med mye tænning og grillkos :D Men igjen, vi bor i Norge og det varer som regel ikke så lenge, og nå er vi tilbake til typisk norsk vær, sola er der fortsatt da, men kaldt og jæveligt. Slik skal det visst fortsette å være hvertfall de neste dagene! :(( Så her har du et veldig godt alternativ til å holde på brunfargen og samtidig skåne huden for alle de farlige strålene som aldrer og ødelegger huden din.
Har her jeg tatt for meg de forskjellige merkene med selvbruning jeg selv har prøvd ut :)
Jeg elsker selvbruning! Mange forbinner selvbruning med oransjespraya fjortiser med brune flekker! Slik trenger det ikke å være om du finner en krem som passer til huden din og bruker tid på påføringen.

Jeg anbefaler ikke å bruke spray-tan, jeg har ikke prøvd det selv, men sett utallige mislykkede forsøk på bruk av dette. Gjelder selvfølgelig ikke alle, men er du nybegynner er det hvertfall best å bruke krem eller mousse :)) 

 DC - Parfymelle 299 kr

DC sin selvbruningskrem er min favoritt! Den bruner godt, skjolder lite og lukter godt :) Veldig god pris på den, selv om den ser liten ut varer den veldig lenge! Den kommer i to forskjellige farger, medium og dark. Jeg bruker den mørkeste fordi jeg er brun i huden fra før og vil bli brunest mulig. 

 

 

 St. Moriz - Vita 79 kr

 Denne selvbruningen kommer i mousse form og er en instant self-tan, det vil si at du blir brun med en gang, på denne måten kan du se hvor du har påført kremen og ikke. Dette er veldig greit vist du er vandt med å få skjolder, for da kan du se veldig godt hvor du har glemt. Eneste negative er at du blir veldig brun inni hendene om du ikke bruker hansker, og når du vasker hendene etter bruk må du passe på så det ikke renner vann nedover armene for da forsvinner fargen akkorat der. Du må også huske å smøre kremen litt ut oppå håndleddet og utmot hendene så du ikke får skille der, men det gjelder de fleste selvbruningskremene. 

 

 

Dove Summer Glow - Vita/H&M/Cubus (de fleste butikker som selger Dove sine produkter)

 Dove sin Summer Glow er en helt grei start-selvbruning som fungerer godt på de som er veldig lyse i huden og vil begynne forsiktig, den vil ikke gi noe store resultater for de som har litt farge fra før, men passer veldig godt til de som er veldig lyse i huden. Denne kremen bør en ikke bruke for mye av over kort tid ettersom du kan bli litt gul i huden etter en tid, da bør du gå over til en mørkere selvbruning.

 Dr. Melumad - Aloe Vera 499 kr

 Dr. Melumad får du hovedsaklig kjøpt på Aloe Vera partyer (vet ikke om de selges andre steder?). En helt grei krem, men synes ikke den er verdt pengene ettersom den er veldig dyr, og en kan få myye bedre kremer til den prisen! Det er også en litt irriterende måte å påføre kremen på ettersom det er "sprayflaske". Den hadde også samme effekt som Dove sin krem, dvs at den brunet ikke særlig mye og mest anbefalt til de med lysere hud. 

 

Tips til et vellykket selvbruning resultat er å ikke smøre deg inn rett før du skal ut på noe, ettersom du som regel blir litt mørk inni hendene (om du ikke bruker hansker) og om du ikke bruker selvbruning fast så vet du ikke alltid hvordan resultatet blir. Jeg tar også som regel selvbruningen på en stund før jeg skal i solarium :)) Da jevner eventuelle skjolder seg ut og du får en jevn brunfarge :)) LYKKE TIL!! :)))

 

Kjører en konkurranse i løpet av dagen hvor du kan vinne St. Moriz sin selvbrunings mousse;) Så stay tuned :))

4 kommentarer

Photo, Header & Designs

29.05.2012 kl.14:20

Aldri prøvd noen av dem, men har hørt mye bra om St.Moriz. :D Blir spennende med konkurranse da!

♥ tweety

29.05.2012 kl.14:44

jeg har dove og st moriz ,fornøyd med begge,selvom av doven kan man bli litt oransj etter en stund ;)

Judilidou

29.05.2012 kl.16:53

Eg ska bruka DC sin selvbruningskrem neste gang vett eg vartfall:)

Thale

30.05.2012 kl.12:19

Bra innlegg Susanne! :-)

Skriv en ny kommentar

Susanne Landa

Susanne Landa

20, Time

Jeg er en jente på 20 år, og bor for tiden på Undheim. Blogger om det jeg liker og spesielt min kjære firbente :)

Kategorier

Arkiv

hits