Edru fredag...

Starta denne dagen med å spise frokost i rundkjøringa sammen med en liten gjeng og Linni :)) God start på dagen.. Glemte kameraet mitt hjemme så ble lite med bilder..

Mandag blir det endelig den etterlengta Blåturen som hvertfall jeg gleder meg veldig til :) Vert å handla inn diverse til turen og må vel begynne å pakke snart :) For de som ikke vet hva dette er så er det en tur for alle russ i rogaland som møtes og drar mot et ukjent mål. På vei bort blir det bilrebus, konkurranser og diverse! Etter dette drar vi alle sammen mot et forhåndsbestemt mål der det blir fest å basar!! Russetidens høydepunkt utenom Landstreffet i kongeparken!! Fullere folk enn russen på blåtur ska du se lenge itte! Kjøpt inn maaaaasse godt, så mandag må bare komme :))) Vi er 5 jenter i en liten personbil så det blir jævlig trangt på vei bort, men gud så gøy det blir!! :D

Kjenner jeg er veldig skuffa over meg selv som sitter edru denne helga, man er bare russ en gang..(som regel:)))) og så skal jeg sitte hjemme aleine! dafuq.. Så håper jeg får komt meg ut i morgen selv om jeg skal opp minst kl 8 i konfirmasjon søndag morgen!! Får jo selvfølgelig alltid ansvar for hår & make up hver gang vi skal på noe. Men jaja!I morgen blir det konkurranse her inne!! Så følg med for å være med å vinne kjekke premier :))

Nattaaa

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Susanne Landa

Susanne Landa

20, Time

Jeg er en jente på 20 år, og bor for tiden på Undheim. Blogger om det jeg liker og spesielt min kjære firbente :)

Kategorier

Arkiv

hits