Pang Start !!

Siden jeg ikke kom innpå bloggen i hele går, har jeg ikke fått skrevet noe før nå! Jeg har også klart å glemme kameraet mitt på vorse på fredag så får ikke lagt inn bilder før i morgen..

Tok min første knute på vorse som var å spise et kinderegg og bygge leken på 1 min.. null problemo, ser frem til flere knuter og har satt målet mitt til å bli Elite russ ofc :))

Russedåpen og Kick Offen var gaal kjekt :)) Vorsa først hos Ingrid, så dro vi videre til "huset på Jæren" og ble døpte. Vi fikk fire alternativer på en twister som bestod av enten styrte en 0,33l på 8 sekunder, drikke en shot av diverse blanda væske blandt i en støvel, drikke ca 0,33l av samme væske på 10 sekunder eller styrte en 0,33l og deretter bli døypt i et basseng med vann (som utover kvelden inneholdt mye mer enn kun vann). Det en ikke klarte drikke opp ble helt over hodet!

Jeg sto å bad så en helt te GUD om at jeg væær så snill skulle få hva som helst annet enn å styrte en 0,33l på 8 sekund! Det hadde jeg aldri klart og var ikke intressert i å få NOE som helst i håret! :(( Jeg ble visst hørt og endte opp med å måtte drikke den vemmelige væska fra støvelen på 10 sekunder og klarte å helle i meg alt :)) So nothing in my hair! :)) Fikk høre at det var en blanding av sprit og melk og diverse..ikke noe jeg hadde drukket frivillig hvertfall :)

Mitt russenavn ble "Frk Meister".. :P

Etter dåpen dro vi videre til kongeparken på Kick Off'en, syntes selv det var mye kjekkere på dåpen men hadde det gøy fordt :)) Her ble det presentert vinneren av beste russebukse og de nominerte låtene til årets russelåt! Kl 00.00 snudde vi buksene og jeg er glad jeg hadde tights under :))

Jeg endte også nesten med å måtte GÅ fra kongeparken og hjem til Undheim.. men fikk tilslutt hjelp med å finne sjåfør hjem så slapp gå så veldig langt :D

Konge kveld og gleder meg virkelig til resten av russetiden for dette blir BRA!! :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Susanne Landa

Susanne Landa

20, Time

Jeg er en jente på 20 år, og bor for tiden på Undheim. Blogger om det jeg liker og spesielt min kjære firbente :)

Kategorier

Arkiv

hits