Mexican Churros :D

I jula fikk jeg smake på noen kaker som en mann fra spania satt og solgte i en stand. De såg utrolig vemmelige ut, men fytti som de smakte!! :D Så her om dagen kom jeg på dem da jeg satt å såg på Beverly Hills Chihuahua med Linni, da en gutt der gikk å spiste på en. Så etter et par google søk fant jeg ut hva dem het og oppskrift, så i dag på morsdagen fant jeg ut at jeg ville prøve å lage dem! Utrolig nokk synes jeg de ble helt OK og smakte veeldig godt!! :D

Ettersom jeg ikke hadde alt utstyret jeg trengte her ble det å klippe ut et hull i en plastpose og lage dem i den.

Slik skal dem se ut:Og slik ble mine:
HA HA!!


Selv om utseende ikke ble helt likt så smakte dem hvertfall veeldig godt ;) heheheh
 

 

Oppskrift på Mexican Churros

Rapsolje til fritering
2,5 dl Vann
115 g Smør
1/4 ts Salt
1 dl Sukker
2,5 dl Hvete mel
3 egg
1/4 Kanel

Fremgangsmåte:


Start med å måle opp alle ingrediensene og finn frem utstyret du trenger før du begynner, ettersom det går raskt unna når du først har begynt!
 

Ha i vann og smør i en kjele til smøret har smeltet. Tilsett saltet og 1 ts av sukkeret. Rør om til det oppløses. Sett opp varmen til full kok. Mix inn melet og rør godt til deigen blir jevn, ca 1 min. Ta gryta vekk fra plata innen 30 sekunder etter at deigen er blitt tykk, eller vil de ikke heve ordentlig. Ha i et egg om gangen og rør godt om mellom hvert egg. Sett så til side i ca 5 min.Fyll ca 5 cm høyt med olje i en tykk kjele eller dyp panne og kok opp til ca 190-200 grader. Mix sammen resten av sukkeret og kanelen i en egen skål. Test temperaturen i oljen, ha i en liten bit med deig og sjekk at den bobler opp til overflaten med én gang! Om den ikke gjør det er ikke oljen varm nokk enda. 

Ha deigen i en sprøytepose med en stjerneformet sprøytetupp (2-3 cm i diameter). Press ut ca 10 cm lange "pølser" rett oppi oljen. Friter dem til de er gyllenbrune, ca 3-4 min. Rør litt i dem så de ikke blir brent eller smelter borti hverandre. De trenger plass så Ikke ha mer enn max 3-4 stk oppi om gangen, avhengig av hvor stor gryte du har.

Ta dem utav oljen med en stekespa med hull i og legg på tørkepapir. Rull dem i sukker/kanel blandingen og server dem varme, gjerne med kakao til! 

Voila, Mexican Churros, Enjoy  :D

 

Har dere smakt dem før?? :))

Én kommentar

<3RAGNAE-legg meg til som venn!

12.feb.2012 kl.16:09

Nam:)

Skriv en ny kommentar

Susanne Landa

Susanne Landa

20, Time

Jeg er en jente på 20 år, og bor for tiden på Undheim. Blogger om det jeg liker og spesielt min kjære firbente :)

Kategorier

Arkiv

hits