Make Up

Tenkte å dele litt tips om gode sminke produkter til de som tenker på å prøve ut ny sminke :)) Her har dere hvertfall det jeg bruker og liker godt som jeg anbefaler :)

 


Parfymelle - Lancôme 395 kr

Kjøpte nettop ny foundation ettersom alle jeg har prøvd tidligere har gitt meg dårlig hud og jeg har aldri blitt fornøyd med resultatet. Enten var de for matte eller ga for mye gjenskinn, ble flekkete eller feil farge. Så jeg gikk inn for å høyne budsjette på foundation litt (eller en hel del....) for en gangskyld. Så jeg ble anbefalt denne; Lancôme sin helt nye foundation. Fikk ganske enkelt hakaslep når dama bak kassen skulle ha 395 kr av meg for en jævla foundation, men kvalitet koster vel. Så jeg hadde veldig høye forventninger til denne, og den møtte faktis alle! Dekker godt uten å se for tung ut eller se ut som et brunkremtryne, akkurat passe skinn i og mye fuktighet så ansiktet ikke tørker ut gjennom dagen, lover 24t hold, men jeg er glad den holder dagen ut : )) Fikk med et serum til ansiktet på kjøpet som skal gi ny glød til huden, så dette var meget bra!

 


Vita - L'ORÉAL

L'Oreal sin Youth Code dag- og nattkrem. Har ikke brukt disse produktene så lenge men til nå er jeg kjempe fornøyd, har ikke akkurat noe rynkefarm enda og håper for all del at det er mange år til jeg får det også :)) Men den gir mye fuktighet til huden, føles oppkvikkende og gir ny glød til huden :))

 


http://eyeslipsface.no/ - E.L.F Cosmetics - 15 kr per del!

Foundationbørste, Concealer, Dekkrem og Lipgloss fra elf cosmetics. Veldig populært og mega billig kvalitetssminke på nett. Første gang jeg prøver ut dette merket men må si jeg er veldig fornøyd til nå. Alle dekkremer og concealere jeg har prøvd ut til nå har vert helt ubrukelige og ikke dekket urenheter, fargeforskjeller og mørke ringer.. Disse gjør alt. Foundationbørsten er kjempe god, ikke for myk og ikke for hard og fordeler godt :) Lipgloss med colagen og lang holdbarhet uten at det svir for mye :)

 

Esthetique - MAC og Inc. fra ukjent butikk

inc sin øyenskygge er veldig god synes jeg, ikke den beste jeg har prøvd men heller absolutt ikke den verste. MAC sine øyenskygger har jo et veldig godt rykte på seg, men for å være helt ærlig er det litt oppskrytt, veldig god øyenskygge, men ikke helt så fantastisk så folk skal ha det til :))

 


Body Shop - Solpudder 250 kr
L'Oreal Volume million lashes mascara 179 kr (på de fleste butikker som selger sminke)

Elsker denne mascaraen, har lange vipper fra før selv men med denne blir de enda litt lengre og gir god fylde.
Pudderet er veldig godt og holder lenge, passe til de fleste hudtoner og best av alt er IKKE testet på dyr, Stort + til body shop :)


Vita og Cubus - Isa Dora Bronser

Det andre favoritt solpudderet mitt er Isa Dora sitt :)) Fantastic <3


Dipliner fra h&m
Øyenbrynspenn fra Lancome

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Susanne Landa

Susanne Landa

20, Time

Jeg er en jente på 20 år, og bor for tiden på Undheim. Blogger om det jeg liker og spesielt min kjære firbente :)

Kategorier

Arkiv

hits