HairDay!

Gikk til min gode venninne Lilli og stripte etterveksten min(igjen) idag :) Var hos frisøren på lørdag også men fikk ikke tatt hele håret der pga de skulle ha fra kr 1400 !!! Og det fortalte hun meg etter hun liksom hadde begynt. Så jeg sa at da fikk hun heller kun ta topplokket (siden jeg skulle ut på lørdag og kun absolutt ikke se ut som jeg gjorde!!).

Jeg endte opp med å måtte betale 1250 kr for dette, tenk hva jeg måtte betalt om jeg hadde stript hele håret? What a Ripoff!!!!

Såå idag hadde endelig min faste fantastiske frisør ledig time til meg så jeg fikk gjort det ordentlig :D Såå fornøyd som alltid!!

Vi gikk på skole sammen på frisørlinjen for to år siden og hun har vert min faste frisør i sånn 1 år nå :D Men nå til jul går hun ut i permisjon i 1 år fordi hun skal bli mamma :D Gleder oss alle til den herlige gutteskapningen kommer til verden :D hihi!!! Da blir jeg kaanskje tante Susanne?? (A)

Meen, bor du i sandnes området så anbefaler jeg sterkt å ta en tur til Ålgård på frisørstua og booke en time hos Lilli! :)

 


Koste meg resten av kvelden med komle og kolrabistappe med JULEBRUUUS :D:D:D

 

Hva har dere gjort i dag da? :D

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Susanne Landa

Susanne Landa

20, Time

Jeg er jente på 20 år, og bor for tiden på Undheim. Blogger om det jeg liker og spesielt min kjære firbente :)

Kategorier

Arkiv

hits